Varför Sportshop.com?

  • Fria byten
  • FRI frakt över 750 SEK
  • 30 dagars Öppet Köp
  • Snabba leveranser
  • Enkelt & Säkert med Klarna
  • Sveriges i särklass största sortiment
  • Professionell kundservice

 

COOKIE-UTTALANDE

 

 

1. KARTLÄGGA WEBBPLATSBESÖK

A. Cookies

  • i. En cookie är en liten textfil som lagras av webbläsaren i din dator, surfplatta eller smartphone när du första gången besöker denna webbplats.
  • ii. Sportshop.com använder olika typer av cookies.
  • a. Funktionella cookies: Dessa ärcookies med en rent teknisk funktionalitet. Dessa sertill att webbplatsen fungerar ordentligt, till exempel så att den kan komma ihåg dina inställningar. Med hjälp av dessa kan vi också optimera vår webbplats och tjänsterna via vår webbplats.
  • b. Analytiska cookies av tredje part: Dessa cookies kan hålla koll på ditt onlinebeteende. Dessa cookies används av Google Analytics.
  • c. Spårningscookies: Dessa cookies är placerade av en extern part. Genom att läsa dessa cookies känner annonsören igen dig när du besöker en webbplats där han också ärinvolverad. Om du fortsätter att surfa kan anpassade annonser visas. Dessa cookies kan också hålla koll på ditt online-beteende, vilket kan resultera i en mycket specifik profil byggd av dessa parter. Denna profil kan vara så detaljerad att det anses vara personuppgifter..

B. Cookie-meddelande och vad man ska göra när du inte gillarcookies

  • i. Dina cookie-inställningarställdes in av dig vid ditt första besök på vår webbplats. Alla icke-funktionella cookies kan nekas per kategori. Placering av cookies, annat än funktionella eller anonyma analytiska cookies, skerförst efter en aktiv åtgärd från dig som besökare. Du kan ändra inställningarna närsom helst via vår webbplats.

2. COOKIE ÖVERSIKT

A. Cookie-namn,cookie-typ,cookie-syfte och lagringsperioden

  • i. Webbplatsen för Sportshop.com använder olika typer av cookies som ärlistade i tabellen nedan.
  • ii. Totalt, användersportshop.com 34 cookies. När du besöker webbplatsen för Sportshop.com kan följande cookies lagras på hårddisken i besökarens dator.

 

3. GOOGLE ANALYTICS

A. Google

  • i. Genom vår webbplats placeras cookies av ett litet företag som heter Google. Dessa cookies är en del av "Analytics" tjänst. Vi använder den härtjänsten för att undersöka hur man som besökare använder vår webbplats. Google görinsiktsfulla rapporter om detta åt oss.
  • ii. Google kan tillhandahålla denna information till tredje part om Google ärlagligt skyldig att göra det, eller om tredje parter behandlarinformationen på uppdrag av Google. Sportshop.com haringet inflytande på detta.
  • iii. Här kan du läsa hur Google använder dina personuppgifter och för vilka ändamål de används.

B. Sekretessinställningar

  • i. Med hjälp av detta cookie-uttalande informerar vi dig om användningen av denna typ av cookie.
  • ii. Sportshop.com haringått ett behandlingsavtal med Google.
  • iii. Den information som Google samlarin är anonym så långt möjligt. Dock är din IPadress inte det så var du befinner dig kan fortfarande spåras. iv.
  • Vi har gett Google tillåtelse att använda insamlade data för andra produkter och tjänsterfrån Google-företag (som t.ex. AdWords och Doubleclick)

4. TREDJEPARTS WEBBPLATSER OCH ÄNDRINGAR

A. Detta sekretess- och cookieuttalande gällerinte

  • i. För webbplatserfrån tredje part som ärlänkade till på vår webbplats. Det ärinte möjligt för Sportshop.com att garantera att dessa tredje parter hanterar dina personuppgifter på ett tillförlitligt och säkert sätt. Men Sportshop.com har åtagit sig att garantera samma nivå av säkerhet för dina data.
  • ii. Konsultera alltid dessa webbplatsers sekretesspolicy innan du använder dessa webbplatser.
  • iii. Detta cookieuttalande ärföremål förförändring. När det ändras, kommer du att bli ombedd igen att ge tillstånd till att placera modifierade cookies. Den nuvarande versionen av detta cookieuttalande är 20200716.

5. VISA, ÄNDRA ELLER RADERA DATA

A. Dina rättigheter

  • i. Du harrätten att
  • a. få tillgång till dina personuppgifter,
  • b. begära en justering av dina uppgifter.
  • c. begära att mindre av dina uppgifter behandlas av oss,
  • d. ansöka om borttagning av dina uppgifter,
  • e. få dina uppgifter överförda till någon annan och
  • f. lämna ett klagomål som beskrivs i artikel 6.
  • ii. Om du har några frågor eller kommentarer om hur Sportshop.com bearbetar dina uppgifter, skicka dem till info@sportshop.com.
  • iii. Sportshop.com vill vara säker på att begäran har gjorts av dig. Det är därför vi ber att du, tillsammans med din begäran om tillgång, rättelse eller borttagning, skickar oss en kopia av ditt ID. För att skydda din integritet, ber Sportshop.com dig att svärta ditt foto, MRZ (maskinläsbarzon, remsan med siffrorlängst neri passet), dokumentnummer och personnummeri denna kopia. v. Sportshop.com kommer att svara på din förfrågan så snart som möjligt, men åtminstone inom fyra veckor.

6. KLAGOMÅL RÄTT

A. Intern hantering

  • i. Om du har några klagomål om behandling av personuppgifter, kommer Sportshop.com att rensa luften med dig i samråd. Vänligen skicka ditt klagomål till info@sportshop.com.

B. Dataskyddsmyndigheten

  • i. Baserat på den allmänna dataskyddsförordningen har du rätt att lämna in ett klagomål till den holländska dataskyddsmyndigheten om vår behandling av dina personuppgifter. Du kan kontakta 'Autoriteit Persoonsgegevens'. För merinformation om din rätt att klaga, besök holländska DPA:s webbplats: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/en